• KernTeam

  IT Finance Consulting bestaat uit een kernteam van ervaren en gedreven professionals met ieder hun eigen expertise. IT-FC beschikt daarnaast over een groot netwerk van gespecialiseerde partners en een flexibele schil van zorgvuldig gescreende consultants. Zo kunnen wij altijd in een optimale teamsamenstelling uw projecten tot een goed eindresultaat brengen.

  broken image

  Robert-Jan Hengstmangers

  Robert-Jan is mede oprichter van IT Finance Consulting. Robert-Jan heeft meer dan 15 jaar ervaring in management consulting en finance & control. Daarnaast is hij register accountant en register controller. Hij is sterk in management reporting en de control van shared service centers en project portfolio's.

  broken image

  Heimrich Roetman

  Heimrich is mede oprichter van IT Finance Consulting. Heimrich heeft meer dan 15 jaar ervaring in management consulting en finance & control. Daarnaast is hij register controller. Hij is sterk in management reporting en het omzetten van ongestructureerde data in begrijpelijke informatie.

  broken image

  Thomas Willemze

  Thomas heeft meer dan 15 jaar ervaring in het structureren van data en het modelleren van complexe vraagstukken. Zijn sterke analytische vaardigheden en bedrijfskundige achtergrond stellen hem in staat ruwe data te vertalen naar bruikbare inzichten voor de business. Thomas is zeer gedreven en nieuwsgierig en is in staat verschillende soorten mensen en belangen bij elkaar te brengen.