• KernTeam

  IT Finance Consulting bestaat uit een kernteam van ervaren en gedreven professionals met ieder hun eigen expertise. IT-FC beschikt daarnaast over een groot netwerk van gespecialiseerde partners en een flexibele schil van zorgvuldig gescreende consultants. Zo kunnen wij altijd in een optimale teamsamenstelling uw projecten tot een goed eindresultaat brengen.

  Robert-Jan Hengstmangers

  Robert-Jan is mede oprichter van IT-FC. Robert-Jan heeft meer dan 10 jaar ervaring in management consulting en finance & control. Daarnaast is hij register accountant en register controller. Hij is sterk in management reporting en de control van shared service centers en project portfolio's.

  Heimrich Roetman

  Heimrich is mede oprichter van IT-FC. Heimrich heeft meer dan 10 jaar ervaring in management consulting en finance & control. Daarnaast is hij register controller. Hij is sterk in management reporting en het omzetten van ongestructureerde data in begrijpelijke informatie.

  Edwin Boon

  Edwin heeft bewezen wereldwijde ervaring als Chief Financial Officer. Daarnaast heeft hij ervaring in het leiding geven van Lean Six Sigma-organisaties bij toonaangevende bedrijven van wereldklasse, waaronder Dun & Bradstreet en Hertz in Europa en GE en Sleep Number in de VS. Edwin is ook certified Lean Six Sigma Master Black Belt bij GE.

  Thomas Willemze

  Thomas heeft meer dan 10 jaar ervaring in het structureren van data en het modelleren van complexe vraagstukken. Zijn sterke analytische vaardigheden en bedrijfskundige achtergrond stellen hem in staat ruwe data te vertalen naar bruikbare inzichten voor de business. Thomas is zeer gedreven en nieuwsgierig en is in staat verschillende soorten mensen en belangen bij elkaar te brengen.

All Posts
×