Return to site

Ronde tafel IT control

15 juni @ PostNL

· Events

Op donderdag 15 juni werd de Ronde Tafel IT control gehouden bij PostNL. De bijeenkomst stond in het teken van Agile. Wat betekent Agile werken voor de IT control functie? Welke uitdagingen heeft de IT control functie mbt Agile werken?

Hieronder wat feiten op een rij om te kijken of dit interessant voor je kan zijn, voor de volgende ronde tafel die ergens in het najaar zal worden gehouden.

Wat is het doel van de Ronde Tafel IT control?

Het doel is kennis maken en kennis delen. Ten eerste is het doel van de Ronde tafel IT control om kennis te maken met andere financiële professionals die IT als specialisme hebben. Op deze manier wordt het makkelijker om bij typische IT control uitdagingen die je tegenkomt vakgenoten te benaderen voor tips en adviezen. Dit is dan ook het tweede doel. Door regelmatig bij elkaar te komen kunnen ervaringen worden gedeeld en kunnen we van elkaar leren door actuele onderwerpen te bespreken.

Voor wie is de RT IT control?

De Ronde tafel IT control is voor financiële professionals met IT als specialisme en/of aandachtsgebied. Dit betekent doorgaans dat je sparringspartner bent voor het senior IT management binnen je bedrijf en dat je vanuit finance op strategisch niveau meedenkt. Voor adviseurs en bemiddelaars is deze ronde tafel niet bedoelt. Wel zullen er naar behoefte experts worden uitgenodigd om bepaalde onderwerpen te bespreken.

Welke organisaties zijn nog meer vertegenwoordigd?

Op dit moment hebben zich een aantal organisaties aangesloten, o.a.: PostNL, Pon, ABN AMRO, Rabobank, Vion, Vopak en Booking.com.

Wat is het onderwerp deze keer?

De invloed van agile (development) op control (en daarbij hoe meet je efficiency).

Vind je het leuk om te komen, stuur dan een mailtje naar: itcontrolplatform@gmail.com