返回網站

Hoe helpt RPA om finance business partner te worden?

4 praktische tips

· Events

Komen jullie er ook niet aan toe als financial om business adviezen te geven? Bij een groot aantal organisaties hebben we gezien hoe moeilijk het is voor financials om echt als business partner op te treden. Je wilt graag de business van adviezen voorzien, maar je bent vaak te veel tijd kwijt met repeterende handelingen, het herstellen van fouten van anderen of aan het wachten totdat informatie beschikbaar is.

Zo deed ik zelf ooit een project bij een organisatie waar veel business controllers journaalposten aan het controleren waren, omdat de finance operatie te veel fouten maakte. Door een consistent verbeterprogramma op te zetten en te focussen op het verbeteren van de operationele kant van finance, konden business controllers hier na een paar jaar als strategische partner echte toegevoegde waarde leveren.

Op dinsdag 9 juni om 20.00 uur zullen we in dit webinar ingaan op hoe RPA kan helpen om strategische business partner te worden. Met behulp van klantcases en video’s zullen we dit in 4 praktische tips bespreken.

Meld je aan en je krijgt een MS Teams link toegestuurd