返回網站

Gezocht: stagiair!

Per 1 september zoeken we weer een nieuwe stagiair!

Bedrijfsinformatie

IT Finance Consulting is een snel groeiende interim & consultancy start-up die zich richt op analyse, advies en verbetering van de financiële functie binnen het CIO domein. Daarbij spelen we in op de nieuwe financiële uitdagingen die voortkomen uit het steeds belangrijker worden van IT binnen organisaties. We helpen ondernemingen met het formuleren van een informatie strategie, het opzetten en verbeteren van de IT planning & control cycle, het bepalen van IT control maturity, data analytics, het formuleren van IT controls, het opzetten van benefit tracking en ga zo maar door. We hebben dit al voor diverse opdrachtgevers gedaan, waaronder Ahold Delhaize, ING, PostNL, Mediq, VION, Royal FloraHolland, Astellas, Athlon, en meer. Daarnaast zijn we actief binnen onze vakgroep. Zo worden er regelmatig kennisevenementen voor vakgenoten georganiseerd, bezoeken we congressen en andere evenementen, en schrijven we artikelen voor (vak)bladen.

Functieomschrijving

Onlangs heeft onze scriptant Niki haar onderzoek naar de veranderende relatie tussen de CIO-CFO afgerond. Uit haar onderzoek zijn interessante inzichten gekomen waar we graag inhoudelijk mee verder willen. Daarom zijn we op zoek naar een onderzoeksstagiair/scriptant die hier dieper op ingaat. Je wordt begeleidt in het kiezen van een relevant onderwerp en het uitwerken van dit onderzoek. Ook ons professionele netwerk is beschikbaar voor jou om te gebruiken (bijvoorbeeld voor het afnemen van interviews).

Aangezien wij een klein startend bedrijf zijn is er veel flexibiliteit om dingen op je eigen manier in vullen. Op basis van jouw skills en interesses gaan we dit onderzoek verder vormgeven!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar studenten in hun master of in het laatste jaar van hun bachelor die zelfstandig een dergelijk onderzoek kunnen uitvoeren. Studierichting en kennis zijn minder van belang voor deze functie, het gaat ons meer om karakter en houding. Wij willen iemand die intelligent, zelf startend, loyaal, zeer gemotiveerd en resultaatgericht is.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij opereren vanuit het hart van de Amsterdamse start-up scene B.Amsterdam. We bieden in ieder geval het volgende:
• Een eigen werkplek binnen de community van B.Amsterdam
• Begeleiding bij je (afstudeer)onderzoek
• De mogelijkheid om veel te leren in een korte tijd
• Veel flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatief
• Als je goed bent zijn er veel mogelijkheden en is alles bespreekbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Marck Timmermans via marck@it-fc.nl of 06-51431984, of lees deze blog.

Solliciteren kan door je CV te sturen naar marck@it-fc.nl. Een motivatiebrief is niet nodig.