Terug naar site

Freelance UiPath RPA developers gezocht

· Kennisdeling

FREELANCE UiPath RPA DEVELOPER

Heb je een sterke interesse in nieuwe technologieën die de wereld blijvend zullen veranderen zoals Robotic Process Automation (RPA, Robotics) en Artificial Intelligence (AI)? En ben jij daarnaast analytisch ingesteld en ondernemend? Lees dan verder!

IT Finance Consulting zoekt Freelance UiPath RPA Developers. Samen met ons ga je oplossingen bedenken en implementeren die onze klanten helpen om routinematige, repetitieve en handmatige taken over te nemen. De werkdruk van werknemers wordt verlaagd en zij kunnen zich focussen op het waardevolle deel van hun werk!

Wat ga jij als Freelance UiPath RPA Developer bij ons doen?

Je komt als RPA developer in ons netwerk van ervaren financials, processpecialisten en RPA-specialisten. Als developer krijg je de kans om in teamverband voor uiteenlopende opdrachtgevers mee te denken over RPA oplossingen, de robots te bouwen en te implementeren.

Jij gaat dus helpen onze klanten te bedienen, je gaat mee naar prospects om demo’s te doen en use-cases te laten zien. We vragen veel eigen inbreng en een flexibele werkhouding.

Ook is het mogelijk om bestaande robots te monitoren en supporten, het werk van collega’s of klanten te reviewen, documentatie te schrijven en collega’s of klanten begeleiden of zelfs te trainen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong adviesbureau met een focus op het snijvlak van finance & IT. Wij brengen finance organisaties in beweging. Wij doen dit met de beste mensen die beschikken over gedegen finance & IT kennis en de juiste change competenties. Wij proberen altijd door samenwerking toegevoegde waarde te leveren. Wij helpen CFO's en hun team met innoveren en verbeteren. Dit doen wij in de vorm van executive coaching, management consulting, projectmanagement of het leveren van een interim professional.

IT Finance Consulting transformeert organisaties op het snijvlak van finance en IT. Dit kan de IT van finance zijn (digitalisering van finance), maar ook de finance van IT (control op IT). Ook zijn wij Silver UiPath implementatie partner.

Wat wij van je vragen?

  • Ervaring met ontwikkelen van RPA in UiPath of een zeer sterke motivatie om dit te leren
  • Aantoonbare ervaring met VB/.Net
  • Certificaten UIpath developer training level 1, 2 en 3
  • Je bent ondernemend en je denkt inhoudelijk mee
  • Je hebt een Europees paspoort of je hebt een werkvergunning om in Nederland te werken
  • Je kunt goed Nederlands en Engels spreken en schrijven

Wat wij je geven:

  • De kans om in een team met top professionals mooie projecten bij toonaangevende klanten te doen
  • Een uitstekend tarief
  • Flexibiliteit en een brede invulling van je rol in het team

Interesse? Of wil je nog meer informatie? Neem dan snel contact op!

Contactpersoon: Heimrich of Robert-Jan

Telefoon: 0648163646 of 0623827262

Email: heimrich@it-fc.nl robertjan@it-fc.nl