Revenir au site
· Events

De rol van de financial in tijden van crisis - Praat live mee

Bedrijven ervaren minimaal eens per 20 jaar een periode van distress: “a late stage of corporate decline”. De meest ernstige fase van distress is faillissement of liquidatie. In de aanloop daartoe is doorgaans al sprake van signalen en problemen, zoals niet uitkeren van dividend, betalingsachterstanden, niet voldoen aan bankconvenanten of zelfs surseance. Om dit te voorkomen, voeren bedrijven turnaround strategieën uit. Denk daarbij onder andere aan reorganiseren, vervangen van het management en het herstructureren van de balans.

Dit heeft ook gevolgen voor de rol van de financial. Omdat we op dit moment midden in zo’n periode van distress zitten, gaan we hier live over met elkaar in gesprek.

Op 21 april om 20:00 uur verbinden wij onze netwerken, via Microsoft Teams.

We gaan in gesprek met elkaar en sparren over hoe wij als financials onze rol in deze tijd van crisis goed kunnen invullen. Wat moeten we anders doen? Van welke andere beroepsgroepen kunnen we leren? Hoe kunnen we elkaar helpen? Welke speciale skills vergt deze tijd? Via een aantal stellingen zullen we hierover met elkaar in debat gaan.

 

Wil je mee sparren of gewoon luisteren? Vul je gegevens in:

 

https://forms.gle/Hxe4tKzGFhFDfVodA

 

of laat je gegevens achter, dan krijg je een link met instructies toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

 

Hoe meer mensen we kunnen verbinden, hoe beter we elkaar kunnen helpen!